Accu's VMF voor Auto's, Scheepvaart & motoren

Productgroepen

De accu is een elektrisch energie opslagvat. Al naargelang u frequent veel of weinig elektrische energie nodig heeft, zal de accu steeds aangepast moeten zijn aan de toepassing waarvoor die gekozen is. Bovendien is de accu kostbaar en zeer kwetsbaar, juist daarom proberen wij steeds de meest kwalitatieve accu's aan te bieden en een diepgaande specialisatie in verschillende modellen en toepassingen.


Startaccu's
Een fitte start, elke ochtend, ook bij extreme koude, is gewaarborgd met een goede accu. Wanneer er veel gevraagd wordt van de accu, moet deze in uitzonderlijke omstandigheden de energie bieden die ervan gevraagd wordt. We bieden u dan ook de beste types batterijen, zowel voor:

* Recente modellen auto’s, moto’s, tractoren, trucks en bussen en boten
* Old-timers (6V batterijen, zelfs in het originele model)
* Voor machines, kranen, stroomgroepen, tuinbouwmachines, grasmaaiers, enz...
* Voor boten, jetski's, quads, sneeuwscooters, enz...

Zowel voor 12V, 24V en 48V systemen.


VMF Green System

VMF Green System is een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije, start- en servicebatterijen op basis van strekplaten en calcium-calcium technologie. VMF calcium accu’s hebben extra startvermogen en een zeer geringe zelfontlading: na een jaar opslag nog steeds inzetbaar!

Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF Green System accu’s bij uitstek geschikt voor installaties waar betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn, zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen, terreinvoertuigen, enzovoort.


Truckline
Deze superbetrouwbare lood-antimoon accu’s zijn al vele jaren favoriet bij de veeleisende ge-bruiker. Het laag antimoongehalte van platen zorgt voor minimaal waterverbruik en geringe zelfontlading. Geschikt voor starten en lichte cyclische toepassingen.


Semitractie
Vrachtwagens en bussen verbruiken veel energie. Accessoires zoals standkachel, contourverlichting, koelkast, koffiemachine en laadklep vergen het uiterste van de accu. Voeg daarbij nog de ruststroomgebruikers zoals boordcomputer, diefstalbeveiliging en tachograaf. Hier is niet alleen behoefte aan startcapaciteit, maar spelen bij de accukeuze ook de cyclische eigenschappen een rol:

Het bestand zijn tegen diepere ontladingen.

Agenda & Events